Telefoon abonnement met kado

playstationTelefoon abonnement met kado wordt vaker wegegeven dan je zou denken. Vaak wordt er eerder gedacht aan een gratis smartphone bij een nieuw telefoon abonnement. Maar doordat iedereen nu eigenlijk wel een smartphone in zijn bezit heeft wordt er eigenlijk gekeken naar een andere leuke aanbieding. Een telefoon abonnement met kado wordt hierdoor eigenlijk steeds leuker om te kiezen. In plaats van een gratis smartphone kan je nu kiezen voor een uitgebreid kado. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis spelcomputer bij een telefoon abonnement? Het is één van de vele mogelijkheden als je een nieuw telefoon abonnement afsluit bij telefoonpluskado.

Gratis spelcomputer bij telefoon abonnement met kado

Wat dacht je van je eigen spelcomputer helemaal gratis bij een nieuw telefoon abonnement? Veel kinderen kunnen hier alleen maar van dromen en jouw gezin kan je hier natuurlijk ontzettend blij mee maken. Gelukkig kan je hier terecht voor een gratis spelcomputer bij telefoon abonnement met kado. Bij het uitzoeken van een kado kan je kiezen uit een gratis Wii U, Xbox One of Playstation 4. De nieuwste spelcomputers haalt u gratis in huis in combinatie met een nieuw sim only telefoon abonnement. Ontdek zelf de laagste prijs voor je nieuwe telefoon abonnement en krijg hier een gratis spelcomputer bij kado.

Een nieuwe televisie nodig? Krijg er nu één gratis kado

Als je een nieuwe televisie nodig heeft dan hoef je niet heel lang te zoeken. Je kan er namelijk één gratis kado krijgen bij een nieuw telefoon abonnement. Een telefoon abonnement kan je helemaal gratis afsluiten en je nieuwe televisie aansluiten. Nu denk je misschien dat je direct aan torenhoge abonnementskosten vastzit. Gelukkig is het verschil niet heel erg groot en betaal je soms net zoveel als voor je huidige telefoon abonnement. Je kosten gaan dus niet omhoog, maar je krijgt wel een nieuwe televisie helemaal gratis en zonder bijbetaling kado. Je kan online kiezen uit grote merken als Philips, LG en Samsung. Als dit nog niet genoeg is kan je ook nog kiezen voor een zuinige LED televisie en uiteraard een 3D functie op je nieuwe televisie.

Telefoon abonnement met tablet kado

Niet alleen televisies en spelcomputers worden weggeven bij een nieuw telefoon abonnement. Je kan ook kiezen uit handige andere accessoires zoals een nieuwe tablet. De tablet is de vervanger van de huidige laptop en is perfect om je bankzaken, e-mails en social media op te regelen. Als extra pluspunt kan je de tablet gebruiken om te internetten of een spelletje te spelen die je gedownload hebt in de appstore. Een telefoon abonnement met tablet kado is absoluut geen slecht idee. Vaak betaal je nog minder voor je telefoon abonnementskosten vergeleken met een dure smartphone zoals de iPhone of Samsung Galaxy. Je bent dus per maand minder geld kwijt en je kan kiezen uit een iPad Air of Samsung Galaxy Tab helemaal gratis bij je nieuwe telefoon abonnement. Ontdek zelf welk abonnement het beste bij je past en sluit vandaag nog een nieuw abonnement online af. Laat je verassen door de mogelijkheden bij een telefoon abonnement met kado.