Playstation bij abonnement

playstation44Een Playstation bij abonnement is absoluut weer eens iets anders dan een smartphone. Ondertussen hebben de meeste nog wel een smartphone liggen en het is soms goedkoper om er zelf één te kopen. Voor € 100 heeft u al een smartphone waar u de meeste basisfuncties zoals internet en whatsapp wel mee kan. Het is dus veel leuker om een luxe kado uit te zoeken in plaats van een smartphone. Voor hetzelfde geld of soms zelfs minder heeft u namelijk een Playstation bij abonnement. Een kado waar het hele gezin wat aan heeft in plaats van een nieuwe smartphone. Natuurlijk is zo’n toestel leuk voor uzelf, maar als u er nog één heeft liggen of kan kopen voor € 100, dan kan u veel beter voor een gratis Playstation kiezen.

Een gratis Playstation bij abonnement is de ideale combinatie waar iedereen wat aan heeft. U kan zelf kiezen uit de Playstation 3 of de nieuwe Playstation 4. Uiteraard zijn de mogelijkheden met de Playstation 4 een stuk uitgebreider. De nieuwe spelcomputer is in Nederland in 2013 uitgekomen en was voordat ze in Nederland kwamen al uitverkocht. Maandenlang zijn nieuwe Playstation eigenaren op de wachtlijst gezet tot het punt kwam dat de spelcomputer online besteld kan worden. Deze wachttijden worden u bespaart als u kiest voor een Playstation bij abonnement. In plaats van de nieuwste smartphone krijgt u direct een gratis Playstation 4 thuisgestuurd. U hoeft niets bij te betalen en uiteraard kan u rekenen op een voordelig abonnement.

Een Playstation bij abonnement is helemaal gepersonaliseerd op u als speler. De spelcomputer onthoud precies welke games u leuk vindt en welke u vaak speelt. Zo kan u direct de spellen spelen die u graag wilt spelen. Nog mooier aan de Playstation is dat u niet meer verplicht naar de winkel hoeft te gaan voor nieuwe spellen. U kan spellen gewoon rechtstreeks downloaden of kopen in de Playstation 4 store. Ondanks dat u games online kan kopen is er nog steeds gedacht aan tweedehands verkopers. Online is het mogelijk om uw game tweedehands aan te bieden. Uiteraard kan u ook tweedehands games downloaden. Het grappige is dat de spellen nooit in slechte staat zijn omdat ze digitaal zijn. Wil een vriend een keertje een nieuw Playstation 4 spel spelen? Geen probleem via de Playstation 4 kan u aan een vriend digitaal uw game uitlenen. U beslist dus zelf wat u met de digitale content van uw nieuwe games doet.

Een groot pluspunt aan de gratis Playstation bij abonnement is natuurlijk de nieuwe controller. De controller werkt nu nog nauwkeuriger zodat iedere beweging wordt vastgelegd. Daarnaast is het mogelijk om met het ingebouwde touchpad nieuwe moves te maken. U kan nu slepen, vegen of sturen met uw vingers om zo extra games vrij te spelen. Een nieuwe Playstation bij abonnement is ideaal om de nieuwe touchpad uit te proberen. U krijgt de touchpad namelijk in combinatie met uw nieuwe spelcomputer. Een leuk extraatje van de Playstation bij abonnement is broadcast Yourself. Vanaf nu legt u de mooiste momenten eenvoudig zelf vast met de share toets. Uw moves op de Playstation 4 worden live opgenomen en kan u delen met Playstation vrienden of gewoon op Facebook of Youtube. Zo maakt u eenvoudig uw eigen walktroughs bij lastige levels. Help andere spelers verder en verdien zelf wat credits van uw vrienden.

Een Playstation  is eenvoudig te regelen door online uw abonnement af te sluiten. Kies direct als welkomstkado uit de nieuwe Playstation 4 of toch de Playstation 3. Natuurlijk wil u graag voorruit dus raden wij altijd aan om voor de nieuwste spelcomputer te gaan. Bestel direct online om deze week nog een playstation bij abonnement te krijgen.