Gratis iPad bij abonnement

jobsAls u een nieuw abonnement afsluit, dan kan u vaak zelf kiezen wat voor een kado u bij uw nieuwe abonnement wilt hebben. Een gratis iPad bij abonnement is een keuze waar het hele gezin van kan genieten. Een kado waar al snel iedereen gebruik van kan maken. Het voordeel van de tablet is dat iedereen het apparaatje er even bij kan pakken. Een laptop heeft vaak een opstartsnelheid en neemt niemand even snel met zich mee. Een gratis iPad bij abonnement is een heel ander verhaal. De gratis tablet past eenvoudig in uw handtas en kan zo mee op vakantie of onderweg op reis. Zelfs onderweg naar uw werk kan u de tablet meenemen. Een gratis iPad bij abonnement komt dus ideaal uit als u op weg gaat naar een nieuwe bestemming.

Een gratis iPad bij abonnement is een leuk kadootje om te krijgen. Voor u het weet bent u in het bezit van een nieuwe tablet. In het begin is het nog een beetje aftasten wat de mogelijkheden met een nieuwe tablet zijn. De mogelijkheden lijken namelijk eindeloos door een groot aantal aan opties. Vanuit de appstore richt u een iPad helemaal naar wens in. U kan online kiezen uit duizenden applicaties die u op de tablet kan installeren. Door de applicaties op uw tablet te installeren maakt u de iPad persoonlijk. Download bijvoorbeeld de applicatie van de Telegraaf of het Ad en lees iedere dag gratis de krant. Of download Monopoly en speel met de kinderen digitaal een potje Monopoly. Het is allemaal mogelijk met een iPad.

Een  iPad zit bomvol mogelijkheden, maar eerst moet u een keuze maken uit het type iPad. U kan kiezen voor een iPad Air of een iPad Mini. De iPad Air is speciaal uitgevoerd in een extra dunne variant van de tablet. Het scherm is groter dan de iPad mini, waardoor het nog beter mogelijk is om de nieuwste films online te kijken. Naast het grotere beeldscherm is er eigenlijk niet veel verschil. Beide tablets hebben het strakke design wat u van de tablet gewend bent. U krijgt een gratis iPad en hierbij kan u kiezen voor de wat duurdere iPad Air. Voor een iPad Air dient u vaak wel een duurder abonnement af te sluiten. Naast de iPad Air kan u kiezen voor de iPad Mini. In principe zijn het dezelfde systemen alleen is er één groot verschil. De iPad Mini heeft een kleiner beeldscherm, maar van binnen zijn ze exact hetzelfde. Zo is de iPad kado bij abonnement gelijkwaardig aan elkaar alleen is de iPad Mini goedkoper. De iPad is goedkoper doordat deze goedkoper in aanschaf is. Het grootste voordeel is dat de maandlasten van je abonnement vaak ook een stuk lager is. Dit bespaart uiteindelijk op maandbasis weer een hoop geld.

Een iPad regelt u direct online door een abonnement uit te kiezen. Naast het abonnement sluit u bijvoorbeeld een nieuw GSM abonnement af. Hierbij krijgt u standaard een aantal belminuten en smsjes plus een kleine databundel. De meeste abonnementen zijn voor twee jaar en voldoen aan alle eisen die u heeft bij een nieuw GSM abonnement. Het mooiste is natuurlijk dat u een gratis iPad bij abonnement krijgt. De iPad kan u werkelijk voor van alles gebruiken van privé tot zakelijk. Ontdek zelf de mogelijkheden en maak kennis met Apple zoals u dit nog nooit eerder heeft gedaan. Met een iPad ontdekt u pas echt het kroonwerk van Steve Jobs.